Saturday, December 4, 2021

innreise norge

Fra og med midnatt må alle som kommer til Norge teste seg innen 24 timer. Wilfa er et norskeid selskap som ble etablert i 1948 og er i dag en av Nordens ledende leverandører av småelektriske artikler til de tusen hjem.


Pin Pa Approved By The Travel Inspector

Når det gjelder innreise til Norge for arbeid besøk au pair eller studier for andre enn norske statsborgere finner du svar hos UDI Utlendingsdirektoratet Information in English.

. Ekstraordinære innreiseregler til Norge er opphevet. Innreiserestriksjonene som ble innførte på grunn av koronasituasjonen er opphevet. Alle utlendinger som har rett til innreise etter utlendingslovens alminnelige regler kan reise til Norge nå.

About the corona situation. Alle som kommer til Norge har fra natt til fredag plikt til å teste seg innen 24 timer etter ankomst til landet. I tillegg innføres det nye krav til testing.

Fra den datoen må alle registrere seg før innreise til Norge. De som er. 11662 likes 27 talking about this.

For å begrense importsmitte skjerper vi innreisetiltakene fra 26. Alle reisende inkludert nordmenn kan bøtelegges dersom man ikke følger ordningen. Reise til Danmark De som kommer fra Norge kan reise inn i Danmark uten et bestemt formål og slipper for karantene.

På ett døgn er det registrert over 2000 coronasmittede. Før innreise vil alle måtte registrere seg. 2 days agoRegjeringen innfører strengere testkrav på grensen.

Dessverre ser vi at smittetallene fortsetter å stige sier assisterende helsedirektør Espen Nakstad.


Pin Pa Travel Life


Soukous And Ndombolo


Pin Pa Agora Kizomba


Pin Pa Approved By The Travel Inspector


Interview With Alexandra Debrito Officiel Http Bit Ly 2hfzcss

No comments:

Post a Comment